LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Sunday, September 25, 2011

Berat daku pada minggu ini adalah............................seperti di bawah









naik 600gram..................sebab apa naik?????????sebab aku ada acara makan-makan dari jumaat sampailah ke hari ini..........fuhhhh, inipun puas gak menahan nafsu makan......dalam menahan-nahan makan ni naik jugak berat aku....ginilah nasibnya kalau berat lum turun ke angka yang stabil lagi....turun naik berat adalah lumrah bagi orang yang berdiet...........:P

3 comments:

N a d i a said...

ha, bagus, perasaan keciwa itu tidak timbul.. =)



teruskan usaha! Jumaat ni penimbangan terakhir tau! all the best!

Mia-Ina said...

lumrah la pd saat tgk menderu open house ni..relaks, lps ni diet lg..hehe

Hani Shaklee said...

bestnyer boleh joging utk keep fit..
tapi saya tak boleh nak joging..saya boleh bersenam ringan2 je..sebab sakit tulang belakang..kena hempap ngan anak buah ari tu.huhu..tapi I ambik set diet dari shaklee.. kalau i sihat mmg i bersenam.. tapi dalam 3minggi i turun la dalam 3kg.. pun kena control makan la jugak.. kalau tak xjadi ape..air kena minum min 2liter sehari.. supplement tu saya ambik sebab takut badan kekurangan vitamin sbb dah kurangkan kuantiti makanan kan.. tapi so far ok la skang ni.. semoga kita sama2 dpt kurus..hehe..