LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

Monday, August 22, 2011

Timbangan Minggu Ke4 - PERS

Penurunan berat minggu ini tak berapa nak cun sangat....minggu lepas jugak aku tersangat-sangatlah penat, nak bersenampun tak ada semangat sangat, tak taulah kenapa...makanpun tak berapa nak jaga sangat, tapi masih berjaga-jaga lagi, tak semua yang aku makan.

dan disebabkan malas minggu lepas, jadi beratpun turun tak bape nak banyak....berat aku untuk timbangan minggu ke4 ini adalah......69.3 kg, penurunan hanyalah 1.2kg sahaja!

minggu ni adalah minggu last puasa, aku harap sangat ada penurunan lagi...workout kena up lagi makanpun kena jaga jugak, jangan main sebat je....

11 comments:

Tilot said...

azrin...tahniah! tiap2 minggu turun byak... teruskan k ;)

N a d i a said...

Waahhhhh... dah dapat angka 6 di depan!!


Jelessnyeee sayeeee.... huu..


Ape pon, tahniah Azrin atas penurunan lagi 1.2kg tu.. serius bestnye dah dapat angka 6.


Keep it up! =)

Bicikut said...

selamat datang ke era 60an,hehehe,,tahniah

Latika.Dot.Dot. said...

*merayap ke semua blogger ters. :)

Latika.Dot.Dot. said...

oh lupa nak coment, 1/8/2011-->75 kg,
22/8/2011 69.3kg?

hebatnye, dekat 5.7kg dalam 3 minggu...

:)

amaniammar said...

HEBAT!!!!

keep it up..byk jg penurunan dari sya...

azrin_zelina said...

Tilot:mekacih,tpp risau gak ni,minggu depan dh raya tkt naik balik

Nadia: takut raya nanti angka 6 bertukar jadi 7 balik...huhuhu

Bicikut:tq2...hehehe,60an ye

Latika: Alhamdulillah,berkat bersenam hari2, bukan senang nak turunkan berat ni,mental kena kuat...hehehe

Amani : harap2, angka itu akan terus turun dan turun lagi, sampailah 50kg

Mia-Ina said...

hebat melihat prestasi azrin setiap minggu..teruja nk tau amalan diet nya....tahniah ye

azrin_zelina said...

mia:lin ni terlampau obses utk kurus tau,kalau timbang tu naik 100gm pun lin akan risau tau...tu yg pulun bersenam lebih dr kebiasaan

amaniammar said...

lin....

dari segi menu leh tgk kt page menu dlm blog...

cam cr sya mkn..

pg : oat + susu
lunch : amik lauk shja x da nsi
mlm : b4 9pm mkn pape klu boleh jgn benda manis

important part is WATER... kalu leh amik air sebanyak mungkin

lg plak amani ni susah nak 'buang'
jd amik detox fiber utk bantu lawas..
(walau x elok sgt)...

mgkin menu ini dpt membantu

azrin_zelina said...

amani: thanks ye, nampaknya lepas raya ni kena ikut cara amani mkn ler, baru leh dpt 50kg